Tjänster

INREDNINGSKONSULTATION: Genom att träffas i ditt hem eller på din arbetsplats får jag en bild över vad just du behöver och mår bra av. I en konsultation ingår besök, samtal och därefter levererar jag ett förslag med ritning, moodboard och skriftlig dokumentation. Därefter kan du välja att anlita mig vidare eller fortsätta själv.

INREDNINGSKONSULTATION ONLINE: Samma som ovan men vi möts online, via  videotjänst typ Skype. Samtalet blir detsamma och istället för att jag besöker ditt hem skickar du över ritning och bilder på vad vi arbetar med.

INREDNING ALL-INCLUSIVE: Önskar du en komplett lösning så erbjuder jag även praktiskt utförande, vilket kan omfatta allt från målning och tapetsering, inköp till möblering och styling av detaljer. Dvs. du åker på några dagars ledighet och kommer hem till ett nytt hem!

RENSA I RÖRAN: Att rensa ut saker kan vara en utmaning och ibland vara svårt att ta tag i på egen hand. Jag erbjuder därför även coachning i denna process, Stöttning i sortering och hjälp att sälja utrensade saker. Jag har stor erfarenhet av att sälja begagnat – ibland kan det vara ovärderligt att någon annan tar hand om detta för att frigöra energierna i ditt hem.

STYLING INFÖR FÖRSÄLJNING: Står du inför försäljning av din bostad. Önskar du tips råd och styling inför fotografering och visning. Antingen kan jag fungera som rådgivare och hjälpa dig styla med befintliga föremål, eller så hyr du en komplett tjänst där jag lånar ut detaljer och dekoration.

Annonser