Inredning

En växande hunger

I mig finns en enorm längtan, ett behov, ett kall … jag hungrar efter natur och grönska – så mycket att jag snart spricker. Våren och värmen kom av sig. Ändå är jag lycklig. Jag njuter av att gunga sakta i min hammock … känna den kyliga vinden mot mina kinder och bara vara.

När jag surfar runt för inspiration fastnar jag i denna längtan. Jag vill göra plats, rensa ut och släppa in grönskan. Helst skulle jag ha ett sovrum med öppna dörrar mot terrassen, drömmar är till för att förverkligas, right!?

Bara känn in känslan i sovrummet här. De gröna palmerna som knyter samman inne med ute … jag skulle kunna ligga och känna på vinden i flera dagar. Bara drömma, skriva och finnas … i mitt lilla lugn, i en kokong av frihet.

Foto: Mark & Spencer

Sängen på bilden påminner mycket om den jag lånade in på mässan i vår. En genuin och underbar träsäng som omfamnar och omhuldar. Att få sova i naturen, som att sova i en skogsglänta – i naturens famn. Känn min längtan …

Rummet på bilden innehåller en stor dos av metall-elementet (det vita i väggar och golv) men känns inte alls kallt. De öppna dörrarna signalerar om värme liksom lågan i det brinnande ljuset = eld. Naturträt i sängen och sängbordet tillsammans med grå/brun matta och flätade korgar ger en varm och jordande känsla. Denna lyfts i sin tur av de höga palmerna så spretar likt elden och strävar uppåt som träelementet. Mjukt, böljande sänglinne tillför vatten-elementet och sammanflätar allt till en balanserad och harmonisk helhet.

Jag drömmer, jag skriver, jag skapar …

Med kärlek,

Linda Lii

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s