Inredning

Får man krypa ner?

Monter 137 på Leva & Bo i Sundsvall – Livsenergi av Linda Lii Lundberg, inredningsdesigner

Helgen som var stod jag för första gången på mässa med mitt inredningsföretag. En otroligt spännande upplevelse. Att förbereda och planera, bygga och genomföra mässan. Samt plocka ihop igen. Som egen företagare och relativt nystartad har jag haft stöd av familjen i genomförandet, tack till bästa pappi och min kära dotter <3.

Eftersom jag är högkänslig visste jag redan innan att jag aldrig skulle klara tre dagar i en mässhall med allt folk och alla intryck. I samråd med de underbara mässarrangörerna kom vi fram till att min monster till stor del kunde stå obemannad, som en paus för sinnet, ett blickfång eller en utställning.

Paus på älskade Smitingen, Härnösand

Syftet med min monter ”Livsenergi” var att påminna besökaren om hur viktigt det är att ta hand om dig själv. Sömnen är den plats då kroppen återhämtar och läker dig och stärker dig för din fortsatta resa mot dina Drömmar. Sovrummet är således absolut viktigast i filosofin Medveten Inredning. Anpassa rummet efter dig/er som sover där och använd symbolik, material och färger som stöder just den resa ni vill göra i livet.

På lördagen bemannade jag min monter i tre timmar, vilket totalt tog knäcken på mig, men samtidigt var väldigt värt det. Träffade några riktigt bra, nya personer som jag kommer jobba vidare med framåt. Såg mängder av söta, spontanta barn som bara ville plocka mina lotusblommor. Som juveler i deras ögon … och mötte många trötta (framförallt män) som frågade om man fick krypa ner i sängen min monter – då känner jag att jag lyckats – mitt budskap gick fram!

Det var även galet härligt att få bekräftelse på vad jag själv ofta upplever idag … det är svårt att få tag på riktiga möbler. För de som önskar massivt, gediget, äkta trä och inte faner eller stoppade huvudgavlar i konstmaterial. Den här underbara sängen finns hos EM Möbler.

Hur gick det då för mig som högkänslig att stå på mässa … jag höll mig inne i min monter, skyggade undan alla energier. Kämpade mig igenom tre timmar och åkte hem helt slut … somnade så fort jag kom innanför dörren. Sov tolv timmar i sträck. Igår sov jag nästan hela dagen och idag har jag sovit två timmar extra på förmiddagen.Snart, om några dagar, är jag återhämtad och redo för en ny mässhelg …

I planeringen och bygget av montern hade jag hjälp från ett flertal leverantörer och samarbetspartners, du finner dem nedan. Är du intresserad av att köpa produkter så kontakta mig i första hand så hjälper jag dig.

Blommor – Saga design i Härnösand

Saga design är Interflora butiken vid torget i Härnösand. Här finner du inredning, blommor, växter, krukor och trevlig personal. Tack Bitte!

Byrå – Wangborgs hem

Hos Irene Wangborg i hennes inredningsbod på Frideborgsgatan i Härnösand hittar jag alltid fina saker, nytt och gammalt. Älskar hennes öga för möbler a la second hand.

En vacker grönmålad byrå som jag fyndat second hand.

Kuddar – Retrash by Maud

Maud är en underbart talangfull tjej som återbrukar gamla textilier och växtfärgar dem. Kuddarna i storlek 50×30 har hon specialsytt till detta evenemang. Tack <3.

Växtfärgat, återbrukat linne av underbara Maud.

Ljus – Mera leva

Susanna på Meraleva återbrukar gamla ljusstumpar och stöper om till nya ljus. I montern finns dels de gröna, höga ljusen i kandelabern och dels vita stearinpuckar i de svarta reljuse hållarna i gjutgärn.

De gröna ljusen är handstöpta och vackert stämplade: Meraleva

Lotusblommor – Jigaia

Hos Erica på underbara Jigaia hittar du allt från yogakläder, till ekologisk hudvård och inredningsdetaljer. Jag bara älskar dessa flerfärgade lotusblommor.a

Underbara ljuslyktor med guldkant, köp dem via mig.

Mattor – interioren.se

I samarbete med bästa Stefan på interiören har jag fått möjlighet att visa den underbara mattan Savona som ligger under sängen samt två fina trasmattor i modellen Flossa.e

Mattan Savona kommer från interioren.se och kan köpas via mig, liksom trasmattan som syns på bild längre ned.

Scraplights lampor – Graypants

De ljuvliga lamporna som kallas scraplights är skapade av återvunnen wellpapp. De är tillverkade för hand på fabrik i Holland och företaget som står bakom heter Graypants.

Scraplight original och Scraplight white både i modellen Nest köper ni via Medveten Inredning.

Statyer – liten jizo


Liten Jizô comes with luck, they will protect and inspire you. They are strongly recommended to anyone who have kept a part of imagination and a sense of magic. 

Ett vackert samarbete med liten jizo – som är gjuten i cement och väger ca tre kilo. I fickan finns en liten pytte jizo som kan följa med som resekamrat. Jizo kommer i olika färger med olika ansiktsuttryck och betydelse. Dessa köper ni via mig på Medveten Inredning.

  • Liten jizo creativity
  • liten jizo wellness

Stålord – Adore us babies

Adore us babies säljer barnkläder i underbar ekologisk och GOTS-märkt bomull. De samarbetar bland annat med gatukonstnärer i Cap Town, Sydafrika som tillverkar dessa vackra stålord för hand. i sortimentet finns även annan inredning och fina posters för barnrum. Kontakta mig för rabatt.

Underbart hantverk som stöttar gatukonstnärer i Sydafrika

Säng och nattduksbord – EM Matfors möbler

Tack vare underbart samarbete med EM Matfors Möbler är denna monter möjlig. De lånar ut denna makalösa sängen med sängbord i ek. Vilken fantastisk känsla med naturmaterial, tack!

Befinner du dig på mässan så se till att hälsa på Matfors Möbler i monter 177.

Textilier – Himla

Överkast och sänglinne är alla utav märket Himla, liksom de färgade gardinerna Allt är av stentvättad linne och ger en underbar lyster och en drömskt skön känsla av naturen.

Vackra textilier från Himla, kontakta mig vid intresse.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s