Inredning, Personlig utveckling

Designa dig ur det!

För fyra år sedan när jag dundrade in i väggen med buller och bång föddes det frö som fått ligga och gro, en frodig liten grodd som nu vuxit sig stor nog att blomma … mitt frö, mitt företag, mitt syfte – att erbjuda Design för livet!

Men hur designar man livet?

I dagens hög-tempo-samhälle tappar allt fler fotfästet. I hög grad kvinnor. I hög grad välutbildade och högpresterande. Fruar, mammor, singlar, svärdöttrar, ensamstående. Känslan av att sitta fast, ha tappat inspirationen, tråden, orken. Trötta, men sover dåligt och vet inte längre vad de själva vill.

Designa dig ur det! Som inredningsdesigner och organisationskonsult är jag expert på denna typ av coachning. Tänk att omvandla ditt hus/lägenhet från ett tröttsamt, bortglömt och stillastående dåligt samvete till ett stödjande, energigivande och fantastiskt hem.

Med ett recept som mixar färgpsykologi, feng shui, graceful living, hållbarhet, tidlös skönhet, med mer går det att skapa en miljö som hjälper människor att nå sina drömmar och mål.

Låt mig vara din guide,

Med kärlek Linda Lii

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s