Entreprenör, Inredning, Personlig utveckling

Design för livet

Mitt bidrag. Mitt syfte. Mitt kall.

Det tog bara drygt 40 år att hitta fram. Att hitta min passion och vad jag är här för att göra. Nog har jag fått tecken och nog har jag innerst inne vetat, hela tiden …

Är ju bara det att först ska man formas. Stärkas och bygga mod. Livet hjälper till med det. Allt jag gått igenom i livet ser jag som lektioner. I princip allt jag har lärt mig skapar vem jag är idag. Utan mina erfarenheter skulle jag inte utföra mitt syfte lika bra.

Allt har en mening … min nyfikenhet att utforska livet. Personlig utveckling. Somliga blir tokiga på mig och alla mina tolkningar/kommentarer. Andra suger åt sig och växer. Helt beroende på om de är i fas att ta emot.

Design för livet. Min skapelse. Min gåva till de som längtar, vågar och vill. Jag jobbar med min känsla för färg och form, min intuition och min konstnärlighet. Jag skapar hem som stöttar och stärker människor och deras drömmar.

Jag jobbar som inredningsdesigner och livsdesigner och guidar modiga människor att nå sina drömmar!

Med kärlek

Linda Lii ❤

Modelhouse Stockholm
Foto: modelhouse Stockholm

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s